Projecten

Wandelen in Limburg

De drie Limburgse Regionale Landschappen hebben samen de hele provincie Limburg als werkingsgebied en richten hier kwaliteitsvolle wandelingen in, die ze voortdurend onderhouden en continu verbeteren waar mogelijk. Samen bewegwijzerden zij al meer dan 2.000 kilometer aan wandelpaden.

 

Met het project Wandelen in Limburg bundelen de Regionale Landschappen deze wandelingen in een duidelijk overzicht voor recreanten. Samen lanceerden we www.wandeleninlimburg.be, een praktische en aantrekkelijke website waarop de bezoeker wandelingen kan kiezen volgens verschillende criteria en kennismaken met de diverse landschappen en troeven van onze groene provincie.

 

Daarnaast werden de bestaande wandelkaarten van de drie vzw’s aangevuld met een handige wandelbox met acht streekkaarten, die alle landschapswandelingen in de provincie bundelen.  

 

Door de wandelproducten van de drie vzw’s in één webshop aan te bieden, wordt het niet enkel voor de recreant overzichtelijker en eenvoudiger, maar ook voor de Regionale Landschappen zelf. Zo kunnen we kosten en tijd besparen en de beschikbare middelen zo efficiënt mogelijk inzetten.

 

Meer info

Wandelen in Limburg

 

Contactpersoon 'Wandelen in Limburg'

Nele Postelmans
communicatie- en recreatiemedewerker


nele.postelmans@rlhv.be
bereikbaar tijdens kantooruren op het nr. 0475 83 67 01 (niet op woe)